H-hetki lähestyy kovaa vauhtia 

Grease-musikaalin ensi-ilta lähestyy ja jännitys Kansantaiteenkeskuksen lavalla alkaa olla käsin kosketeltavaa. Intensiiviviikko alkaa tulevana maanantaina, jolloin näyttelijät harjoittelevat viimeisiä kohtauksiaan ja laulunumeroitaan, lavasteita ja puvustusta viimeistellään ja tekninen henkilökunta valmistelee valo- ja äänijärjestelmiä. Kaikki ovat valmiina antamaan yleisölle unohtumattoman elämyksen! 

Näyttelijöitä ja muuta musikaalin toimikuntaa jännittää, miten yleisö vastaanottaa esityksen. Onhan musikaalin tekemiseen mennyt paljon työtä, ja Grease onkin ollut harjoitteilla koko lukuvuoden. Pian on kuitenkin aika paljastaa, mitä näyttämöllä on saatu aikaan.  

Haastattelin koulupäivän aikana musikaalissa mukana olevia Fanni Pakkalaa ja Venla Kiviojaa asian tiimoilta.  

– On hyvä fiilis musikaalin suhteen mutta hiukan intensiiviviikko jännittää, Kivioja kertoo. 

Tytöt kertovat, että intensiiviviikolla on odotettavissa paljon viime hetken sähellystä ja valmistautumista. Luotto musikaalin valmistumiseen on kuitenkin kova.  

– Siitä tulee ehdottomasti katselukelpoinen. Ostakaa ne liput, Pakkala naurahtaa. 

Fanni Pakkala ja Venla Kivioja odottavat innolla ensi-iltaa. 
Fanni Pakkala ja Venla Kivioja odottavat innolla ensi-iltaa. 

Kaikki työryhmässä ovat valmiita tekemään parhaansa ja antamaan yleisölle unohtumattoman elämyksen, ja se on huomattavissa! Grease-musikaalin ensi-ilta on varmasti ikimuistoinen kokemus tekijöille, mutta myös katsomossa istuville. Siispä tulkaa katsomaan ja nauttikaa!  

Advertisement